top of page

More On The Concept Evolution

Zielen vergaan nooit omdat ze niet gebonden zijn aan de vergankelijkheid van materie. Zij hebben echter fysische intelligentie nodig om te kunnen evolueren.

Het gaat me om het uitbreiden van het begrip compositie-als in een muzikale compositie-waarbij de ruimtelijke ervaring een centraal onderdeel wordt van de compositie. Een wereld verkennen die voor het zintuig is gemaakt.

Arie Altena~The Poetics Of Space-Sonic Acts XIII

Donkere Energie en zijn 'luchtigheid' (omdat het een energie is) zorgen voor een 'lichter gewicht' van het universum, alsmede veroorzaakt door zijn overheersende aanwezigheid (96% van ons universum bestaat uit Donkere Energie).

Uit bovenstaande kunnen we hypothetisch concluderen dat Donkere Energie, in samenspel met Zwaartekracht, zorgt voor de versnelde uitdijing van het universum. Diengevolge staan ze ook in voor onze versnelde evolutie.

1. Donkere Energie=>versnelde evolutie=>verandering=>veroudering

2. Zwaartekacht=>verankering=>evenwicht=>geestelijke evolutie

Gravity forms a balance between Luciferic and Ayurmanic forces~Antroposophic Wisdom

'

De Sterke Kernkracht is de sterkste fundamentele natuurkracht omdat materie dit ook vereist omwille van zijn 'zware gewicht'. Materie heeft echter niet veel invloed op de versnelde uitdijing daar het enkel 4% vertegenwoordigt van de totale massa van ons universum.

In mijn opinie zou Zwaartekacht de meest fundamentele en overheersende kracht kunnen zijn omdat het invloed heeft op verscheidene en belangrijke factoren die de evolutie van ons universum beïnvloeden. Laten we nog denken aan de recente ontdekking van de zwaartekrachtsgolven.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Social Media
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page